19 augusti 2009

E X C I T E D TO THE MAX

Kära läsare, idag har varit en riktigt otrolig LYCKAD dag, med tanke på alla tråkigheter som har hänt de senaste dagarna

Började dagen med en tidig dansträning med dansarna i en supervarm uppvärmd yoga sal, stackarna hade aldrig upplevt något värre! Men de klarade igenom det hela galant!
Måste speciellt tacka Victoria och gänget på PERFECTION som alltid är vänliga med att sponsra efter sal och plats! Det finns ju självklart ingen snyggare och fräschare ställe än i deras yoga studio. Stort tips är att kolla in deras hemsida för mer information om deras Yoga tider! Perfekt nu till hösten när kylan har börjat smyga sig in!

Sedan kom Sep och Arezo, de kom för en TFC (The Filipino Channel) Intervju som gjordes av tita Vangie som ska därefter sändas över hela världen för alla som har den filipinska kanalen! Arezo sminkade upp oss riktigt snyggt faktiskt!!! Hon är grymmare än någonsin nu när hon har blivit en CERTIFIERAD Make-Up Artist!

Intervjun gick skitbra, svåra frågor men definitivt bra frågor som tar upp om hur den filipinska samhället ska kunna lyfta upp och hylla uppkommande filipinska artister världen runt. Vi filipinos bör hjälpa varandra istället för att motarbeta varandra! En filipinare's success är alla filipinos success. Det bör ju vara en självklarhet att man ska stötta sina "Fellow Filipinos", och det hoppas vi verkligen att de gör nu i den kommande konserten Lördagen 29:e augusti.

Runt klockan 19:00 hade vi rep med bandet för första gången och jag måste erkänna att jag är häpen över hur grymma de var! Därför känns allting så mycket mer lättare nu inombords efter denna dag. Nu har allting börjat falla på plats och konserten kommer bli en av de bästa hittills!

Här ser ni lite bilder efter dagens underbara fantastiska dag!

AREZO THE MAKE UP ARTIST
ME, SEP AND THE TFC REPORTER VANGIE
SITTER PÅ RICE FÖR LITE GOD MAT
AQUILA STACKARN FRÖS, SÅ HON FICK LÅNA MIN TRÖJA
SEP MEDVERKAR I REKLAMEN "GOT MILK?"
SEP MEDVERKAR I EN ANNAN REKLAM SOM HETER "GOT HERPÉES"
Jag i en lite annorlunda reklam "GOT COCAIN?"

THE GOOFY BACKROUND SINGERS
THE DRUMMER
WORK WORK WORK BITCHES

Inga kommentarer: