17 juli 2008

ARTIST


Har du någonsin funderat på hur artister verkligen lever?
Kan tänka mig att många tror att de lever glamour, glitter och gala 24/7 men så är det inte riktigt.
Showbranschen är bland de mest svåraste bransch man kan jobba med, eftersom allting går riktigt fort i denna kategori. Jobbet bakom allting är så pass krävande på alla plan, psykiskt och fysiskt. Sömnlösa nätter, varken tid för familjen eller sin käraste.

Frågan är då; varför är det så många som väljer denna inriktning?
Är det för "Pengarna" kanske "Glansen" eller helt enkelt för att man brinner för det?
Väljer man de två första så bör man vara riktigt beredd på riktiga dissappointment stunder. Men väljer man den sista, så finns det inget som kommer att hindra en från att nå sitt slutgiltiga mål. Att brinna för det artisteriet är ett måste för att lyckas på alla sätt. Du måste lägga in så mycket själ och hjärta i det du gör för att kunna göra det med värdighet!

Ska man läsa alla nyheter (om man nu ska tro på det) om dessa artister som det bara går utför, så kan man nästan undra om de verkligen visste vad de gav sig in på?
När de signade sin första kontrakt, kontraktet som innebar total förändring i livet, om de verkligen tänkte på alla negativa sidor med yrket? alla varningar de har fått från nära kära om, vad man måste och vad man inte bör göra?

En sak är säker, och det är att man aldrig kan vara för säker.

Inga kommentarer: